Nøddekage

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof op i, og lad det smelte. Tag hasselnødderne og mal dem, og kom dem op i fedtstoffet. Tag en form (springform) og smør den lidt, og kom blandingen over i og lav en bund og en kant op af formen. Kom den mørke chokolade op i en gryde og smelt den, tilsæt en deciliter piskefløde. Tag en skål og kom sukker med vanille, sukker og æg op i og pisk den sammen, bland hvedemelet op i. Bland sukker blandingen og chokolade blandingen sammen. Tag en deciliter piskefløde og pisk og bland den i blandingen. Kom denne blandingen over i formen og sæt den i ovnen i små tre kvarter ved 175 grader. Tag det sidste af piskefløden og pisk den og kom passende flormelis og kakao i. Når den er færdig skal den
blive kølig. Fjern formen og kom nøddekagen over på et fint fad, Gør den flot med den piskede fløde og kom chokolade og bær over (chokoladen skal været revet).

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.