Kinamad

Til 4 personer

Klargør bambusskud og porre og skær dem over nogle gange, så de er aflange og tynde. Vask peberfrugten og lav den til lange stykker. Tag skinkeschnitzelen og lav den til aflange stykker. Tag en pande og kom halvdelen af olien på og steg først peberfrugt stykkerne og tag dem op og herefter porre og bambus stykkerne og tag dem så op. Kom den anden halvdel af olien op i gryden og så skinken og steg det, kom salt og peber på undervejs. Kom 2/3 af oksebouillonen op i og kom
låg over og lad det stå sådan i 5 til 10 minutter. Kom så ketchup, farin, kinesisk soja, det sidste oksebouillon og de tre slags grønsager i, og lad det stå lidt. Inden servering smages retten til.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.