Gode boller

Lækre gode boller.

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof op i og varm det op, sammen med mælken (dog ikke så varmt, at det dræber gærcellerne). Tag en skål og kom gæren op i og bland det med noget af mælkeblandingen. Kom så resten af mælkeblandingen op i, sammen med æg, salt og honning. Tilsæt hvedekim, havregryn og de tre slags mel og bland det sammen. Lad dejen stå i en god halv time med lidt mel over og et viskestykke. Herefter laver du 24 boller og kommer så igen viskestykket over og lader dem stå i en halv time. Tag en plade og smør den. Kom bollerne på og smør lidt vand over og kom dem i ovnen i ti minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.