Fiberbrød

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof op i og kom mælk og vand i, når det er blevet flydende, og der ingen klumper er tilbage. Varm det op, men det må ikke blive så varmt at gærcellerne dør. Tag en skål og kom noget af mælkeblandingen og gæren op i og bland det sammen, kom herefter resten af mælkeblandingen op i og bland det sammen. Kom salt, æg og farin op i og bland det hele godt sammen. Kom nu hvedeklid og havregryn og i og bland det. Herefter kommer du hvedemelet op i (ikke det hele på en gang). Bland det sammen. Kom mel og et viskestykke over og lad det stå således i en halv time.

Tag to forme og smør dem. Tag dejen og arbejd den lidt igennem og lav så to brød og kom dem i formene. Kom et viskestykke over i tyve minutter. Kom nu de to brød i ovnen et sted i mellem en halv time og tre kvarter ved 175 grader.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.