Kuvertbrød

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof i og kom mælken op i, når fedtstoffet er blevet flydende, og der ingen klumper er tilbage. Varm det op, men ikke så varmt at gærcellerne dør. Tag en skål og kom lidt af mælkeblandingen og gæren op i og bland det sammen. Kom så det sidste af mælkeblandingen op i og bland. Kom fuldkornshvedemelet og salten i og rør det rundt. Kom nu hvedemelet op i (ikke det hele på en gang) og bland det hele godt sammen. Tag den evt. ud på bordet og arbejd lidt med den. Tag en plade og smør den. Lav dejen til tolv stykker og lav små brød af dem. Kom dem alle på en plade og lad dem hvile i en halv time.

Kom nu lidt vand og sesamfrø over og sæt dem i ovnen i et kvarter ved 250 grader.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.