Kyllingesalat

Fyldig kyllingesalat med en cremet konsistens og et godt bid fra grøntsagerne. Sellerien udgør et let bittert indslag, som sammen med de syrlige, syltede agurker og den friske dressing giver et spændende spil af smagsnuancer.

  • Kyllingesalaten er perfekt til enhver frokost eller

Til 8 personer

Dressing

Fedtfattig

Tø de frosne ærter op. Skær kyllingen i fine bidder. Fjern skrællen fra knoldsellerien og snit den i små tern.

Kog selleriternene let i vand, tilsat en smule salt. De skal stadig have bid. Hæld derpå vandet fra og lad dem køle af.

Snit bladsellerien i smalle stykker og skær de syltede agurker i små bidder.

Miks kylling og grøntsager i en salatskål.

Lav dressingen ved at blande fromage frais og creme fraiche godt sammen og tilsæt salt, sennep og karry efter smag.

Kom dressingen i kyllingesalaten og vend det rundt.

Indsendt af
d.
05.01.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.