Tigerrejer som i Rayong

Til 6 personer

Fedtfattig

Start med marinaden. Skræl, vask og rens chili, hvidløg, ingefær og forårsløg. (Gem et par forårsløg til pynt).

Skær i mindre stykker og hak i minihakker. Kan også gøres i hånden. Hæld de hakkede grøntsager op i en skål, der er stor nok til at rumme rejerne.

Tilsæt fiskesauce og citronsaft, og smag til med sukker. Vend rejerne i marinaden, og lad dem trække deri, mens resten bliver forberedt. Skræl mangoen, og fortsæt med at skrælle den med kartoffelskrælleren, så du får en masse strimler af mango.

Vær opmærksom på, at mangofrugt har en stor flad sten. Vask, og nip eventuelt vårsalaten, og lad den dryppe godt af.

Anret et leje af vårsalat på en tallerken. Derefter lægges mangostrimlerne ovenpå, og der toppes op med rejerne. Til sidst dryppes et par spiseskefulde marinade over retten, og der pyntes med lidt fintsnittet forårsløg.

Indsendt af
d.
08.08.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.