Risotto med pølser

Varier din risotto og prøv den med pølser og sundt grønt. Hvilken slags pølse, kan du selv vælge. Specielt varianter med en lidt kraftig smag er velegnede, chorizo f.eks. Nem familieret, der nærer og mætter.

  • Farvestrålende risotto med broccoli, ærter og pølser.

Til 4 personer

Skær pølserne i skiver og steg dem i olie i en gryde. Snit forårsløg og kom dem i gryden sammen med risene. Hæld bouillonen i og strø med salt og peber. Lad det koge i 10 min.

Skær broccolien i mundrette stykker og kom dem i sammen med ærterne. Lad retten koge i yderligere 5 min.

Snit persillen groft og drys det over risottoen inden servering.

Indsendt af
d.
05.01.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.