Fedtfattig forloren hare

Lav en dejlig fedtfattig forloren hare med denne opskrift. Opskriften indeholder også tip til hvordan du laver en sauce til.

Til 4 personer

Fedtfattig

Farsen røres sammen med æggehvider, havregryn, salt og peber i en skål. Når det er rørt grundigt sammen, formes massen som et langt brød, og anbringes i midten af en bradepande. Farsen dækkes med bacon (her anvendes kalkunbacon på grund af den lave fedtprocent, men almindelig bacon giver mere smag).

Herefter hældes vand i bradepanden indtil det når halvt op på farsen(ca. 3 cm). Vandet tilsættes ca. 4 spiseskefulde ribsgele og 2 bouillonterninger, samt en smule kulør.
Den forlorne hare sættes herefter i ovnen på 180 grader i ca. 2 timer.

TIP: "Haren" er færdig, når der kommer klar saft frem, når man stikker i midten af den.

Sauce til forloren hare:
Vandet fra haren sies, og hældes i en gryde, som sættes til at koge. Når det begynder at koge tilsættes meljævning indtil saucen har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber.

Ledte du efter en "almindelig" opskrift på forloren hare (der ikke er fedtfattig)? Så se her.

Indsendt af
d.
06.09.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.