Fedtfattig forloren hare

Lav en dejlig fedtfattig forloren hare med denne opskrift. Opskriften indeholder også tip til hvordan du laver en sauce til.

Til 4 personer

Fedtfattig

Farsen røres sammen med æggehvider, havregryn, salt og peber i en skål. Når det er rørt grundigt sammen, formes massen som et langt brød, og anbringes i midten af en bradepande. Farsen dækkes med bacon (her anvendes kalkunbacon på grund af den lave fedtprocent, men almindelig bacon giver mere smag).

Herefter hældes vand i bradepanden indtil det når halvt op på farsen(ca. 3 cm). Vandet tilsættes ca. 4 spiseskefulde ribsgele og 2 bouillonterninger, samt en smule kulør.
Den forlorne hare sættes herefter i ovnen på 180 grader i ca. 2 timer.

TIP: "Haren" er færdig, når der kommer klar saft frem, når man stikker i midten af den.

Sauce til forloren hare:
Vandet fra haren sies, og hældes i en gryde, som sættes til at koge. Når det begynder at koge tilsættes meljævning indtil saucen har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
06.09.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.