Squashboller

Squashboller med creme fraiche, skummetmælk og hvedemel.

Ingredienser

Fedtfattig

Riv squashen på den grove side af rivejernet. Smelt smørret i en gryde og kom mælken i. Hæld den lillefingervarme blanding i en skål og tilsæt creme fraiche. Udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Rør dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg (f.eks. en tallerken), og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. en time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen hænger i.

Form dejen til 16 boller eller miniflutes (10 cm lange), og stil dem til efterhævning på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter. Pensl brødene med æg og klip dem i overfladen med en saks.

Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader midt i ovnen.

Indsendt af
d.
05.01.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.