Mandelmarengs med is

Til 4 personer

Start med bundene. Hviderne piskes stive med sukkeret, hæld mandlerne i. Tag ringene fra en springform og tegn to cirkler på bagepapir, fordel marengsen på papiret. Bages 1 time og 15 minutter ved 125 grader (ikke varmluft).
Når bundene er afkølede, skæres de til efter ringen til springformen. Løsn forsigtig bundene fra papiret, det kan dog være lettere, hvis de har været en tur i fryseren. Den ene bund lægges på et fad, der kan tåle at komme i fryseren. Sæt ringen omkring og sæt fadet i fryseren.

De let optøede hindbær blendes med 2 spiseskefulde sukker. Æggeblommerne piskes med 2 spiseskefulde sukker. Fløden piskes stiv og det hele hældes forsigtigt sammen. Isen hældes på marengsbunden med ringen omkring, og den anden bund lægges ovenpå. (Isen tages ud cirka 1 time før servering).

Indsendt af
d.
11.09.06.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.