Honolulukoteletter

Spændende opskrift på koteletter fra Honolulu.

Til 4 personer

Koteletterne befries for evt. ben og overflødigt fedt. Derefter svitses de på en varm pande, i lidt smør. De må gerne tage lidt farve.
Dernæst lægges de i et ildfast fad, hver for sig. Oven på hver kotelet lægges en ananas skive. I hullet på ananasen lægges mandarin skiver. De snittede porrer, rosinerne og ananasternene fordeles ud over koteletterne. Saucen hældes over, og det hele dækkes til med alufolie. Fadet sættes i en 200°C forvarmet ovn i 1 ½ time. (Varmluftovn: 180°C).

Sauce: Resten af ananasskiverne skæres i små stykker og blendes sammen med saften fra ananasen og mandarinerne, og til sidst tilsættes piskefløde og karry. Smørret bages op med melet, og fløde/ananasblandingen kommes i. Der omrøres til saucen har fået en passende konsistens. Smages til med lidt salt.

Tilbehør: Løse ris eller kartofler.

Indsendt af
d.
20.09.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.