Ananas med marengs

En skøn dessert med ananas, is og marengs på en lille lagkagebund, som kommes i ovnen i et par minutter.

Til 4 personer

Ingredienser til marengs

Tag ananasen og halver den ned gennem stilken. Tag indmaden ud og lav det til mindre stykker. Tag kagebunden og lav mindre stykker ud af den og kom dem og ananaskødet på i den udhulet ananasskal og nødderne over. Tag en skål og kom hviderne op i og pisk med en elpisker, når det er godt pisket kommmer du lidt sukker i af gangen og pisk igen.

Kom den valgte is over ananasen og kom herefter hviderne og ananasen op i et ovnfast fad og kom den i ovnen i 2 til 4 minutter ved 275 grader.

Indsendt af
d.
24.09.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.