Chokoladedessert

Budding med chokolade

Andre ingredienser

Sådan laver du buddingen: Tag en gryde og kom chokolade, sukker og mælk op i og tænd for blusset og lad det stå til chokoladen er blevet flydende og der ingen klumper er tilbage. Tag en lille skål og kom kakao, vand og maizena op i og rør det sammen og tilsæt det til gryden. Tag æg og blommerne og kom det op i gryden og pisk det indtil blandingen er blevet mere fast, nu skal det blive lidt køligt og så kan du smage det til med vanille. Tag en flot skål og kom nogle stykker af banan og sandkage i og så blandingen og så sandkage og banan igen o.s.v. Kom den i køleskabet eller et koldt sted i nogle timer. Tag mandlerne og skær dem til mindre stykker (aflange). Tag fløden og pisk den med en elpisker. kom små klatter af fløden og så
et bær og drys med mandlerne. Tag det sidste fløde og server det til.

Indsendt af
d.
24.09.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.