Fasanopskrift

Fasan er forrygende spise. Her brunes den godt på alle sider og steges i godt en time.

Til 4 personer

Tag fasanen og rens og skyl den. Tør den. Gnub den ind i salt og peber. Kom persille, løg og 1 spiseskefuld fedtstof ind i den.
Tag det sidste fedtstof og kom i en stor stegegryde og kom fasanen op i og brun den godt på alle sider.
Kom halvdelen af vandet over, samt ribsgelé og bouillon. Kom låg på og skru ned for varmen og lad den stege i en time.
Tag nu fasanen op, men hold den varm. Udrør majsstivelse i den anden halvdel af vandet og kom det og fløde op i gryden og kog den af. Sovsen skal koge lidt. Kom herefter salt, peber og portvin op i. Skær fasanen ud og server.

Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.