Fisk - Opskrift på fisk

En god måde at få fisk på såsom makrel, torsk eller aborre. Med passende grøntsager til.

Ingredienser

  • 1 peberfrugt (gul)
  • lidt salt
  • peber
  • 500 til 600 gram torsk, makrel, aborre eller 1 kilo frisk fisk
  • 1 fiskebouillon (terning)
  • 2 spsk purløg (hakket)
  • 2 til 3 spsieskef. citronsaft
  • 200 gram champigoner
  • 2 gulrødder
  • 1 1/2 dl vand eller hvidvin
  • lidt purløg

Kom stegesoen i blød omkring 15 minutter. Tag svampene og skær dem i passende skiver og skær peberfrugten i lange strimler.
Klargør gulerødderne og skær dem ud i meget tynde strimler.
Tag fisken og skær dem ud i stykker. Tag stegesoen og kom svampe, salt, peber, gulderøder, peberfrugt, purløg og fisk op i.
Lav en blanding af citronsaft, vin/vand og bouillon og kom det over. Kom nu låg over og kom det i ovnen i 40 minutter, ved 200 grader. Inden servering, kom purløg over.

Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.