Ovnstegt svinemørbrad

Nem og ligetil opskrift på ovnstegt svinemørbrad.

Til 4 personer

Skær mørbraden ud i cirka 6 tykke bøffer, krydr dem med salt og peber, og brun dem på panden i lidt smør eller margarine. Læg bøfferne i et ildfast fad, og tilsæt 1 deciliter rødvin, frisk timian, løgbådene og lidt salt. Kog panden af i cirka 5 deciliter vand, og hæld afkoget i det ildfaste fad. Varmes i en forvarmet ovn, ved 200 grader i cirka 20 minutter. Derefter hældes den revne ost over, og det hele får cirka 5 minutter mere i ovnen, til osten er smeltet. Osten bør ikke blive brun, men kun smelte. Tag bøfferne ud, og si vandet fra bøfferne ned i en gryde. Her har du alle tiders fond til en god sovs. Til retten vil jeg foreslå timiankartofler.

Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.