Græskarsuppe

I denne opskrift bruges blandt andet kartofler, peberfrugter, karry, kokosmælk og græskar. Kan serveres med ristede bacontern på toppen.

Ingredienser

Skræl kartoffel og skær den i tern. Skær græskar, løg og hvidløg i tern. Svits de hakkede ingredienser i olie og karry. Hæld vand ved. Hæld kokosmælk ved.

Lad det simre i 15 - 20 minutter. Skær i mellemtiden den grønne peber ud. Lad herefter den grønne peber koge med i 5 - 8 minutter.

Kom suppen i en blender og blend det lidt af gangen (det hele kan sikkert ikke være i på én gang). Kom suppen tilbage i gryden og opvarm den.

Server suppen, drysset med ristede bacontern, brødcroutoner eller purløg.

Indsendt af
d.
17.10.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.