Efterårssuppe

Til 3 personer

Flæskeskiverne skæres i tern og ristes gyldne i olie, i en middelstor gryde. Tages op og lægges på en tallerken. Gulerødder og selleri skæres i små tern, løg og porrer snittes. Lidt frisk chilipeber snittes fint. Alt dette svitses 5-10 minutter i fedtstoffet i gryden.

Mel drysses i og varmer lidt med. Den varme bouillon spædes til under omrøring. Suppen koger i 10 minutter.

Kartoflerne skæres i meget fine tern og hældes i suppen. Koges i yderligere 10 minutter.

Gryden tages af kogepladen og fløden tilsættes under omrøring. Til sidst tilsættes de stegte flæsketern. Hertil brød med persillesmør.

Indsendt af
d.
27.10.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.