Bondesuppe

Nem og sund bondesuppe med bl.a. hakket oksekød, hvidkål, kartofler og gulerødder. Egnet til at fryse ned, så du kan sagtens lave en stor portion.

  • Suppen er fuld af saft og kraft.

Til 2 personer

Fedtfattig

Kød og løg svitses i en smule bouillon og sojasauce, og krydres med salt og peber. Resten af bouillonen og tomaterne spædes til, og alle grøntsagerne tilsættes. Suppen bringes til kogepunktet, og skal derefter simre i cirka 15 minutter, eller til kartoflerne er godt møre og har jævnet suppen. Herefter tilsættes krydderier og eventuelt ekstra sojasauce, og suppen smages til. Et stykke bondebrød/grahamsbrød spises til.

Indsendt af
d.
15.11.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.