Gulerodsboller med æg og honning

Saftige gulerodsboller med æg som gør dem ekstra luftige, honning som giver lidt sødme og solsikkefrø som giver en god struktur.

  • Friskbagte gulerodsboller med honning.
  • Æg gør bollerne med luftige - og så mætter de mere.

Til 15 stk

Fedtfattig

Rør gæren ud i det lunkne vand. Bland de øvrige ingredienser i. Dejen skal være lidt klistret.

Lad dejen hæve i 30 minutter. Form den til boller (brug evt. en ske), og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 45 minutter.

Bag gulerodsbollerne ved 200 grader i 10-12 minutter.

Indsendt af
d.
21.11.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.