Gulerodsboller med æg og honning
Saftige gulerodsboller med æg som gør dem ekstra luftige, honning som giver lidt sødme og solsikkefrø som giver en god struktur.
Til 15 stk
- 50 g gær
- 5 dl vand (lunkent)
- 5 gulerødder (revne)
- 1 håndfuld solsikkekerner (stor)
- 3 æg
- 3 spsk honning
- 1 1/2 tsk groft salt
- 700 g hvedemel
- 200 g grahamsmel
Rør gæren ud i det lunkne vand. Bland de øvrige ingredienser i. Dejen skal være lidt klistret.
Lad dejen hæve i 30 minutter. Form den til boller (brug evt. en ske), og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 45 minutter.
Bag gulerodsbollerne ved 200 grader i 10-12 minutter.
- Indsendt af
- d.
- 21.11.06.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Bageopskrifter ›
- Brød