Fedtfattig Ris a la mande

Til 6 personer

Fedtfattig

Varm risengrynene godt op med vandet, tilsæt mælken, og bring gryden i kog. Skru ned til meget lav varme, og kog videre under jævnlig omrøring i cirka 45 minutter. Når grøden er kogt, tilsættes salt, og grøden afkøles.

Umiddelbart inden servering piskes cremefine med vanillesukker og sukker, og dette vendes i den kolde grød, sammen med de finthakkede mandler.

Sukker og vanillesukker kan evt. erstattes med vanilleessens og kunstigt sødemiddel, for diabetikere.

Grøden kan også koges i mikroovnen. Hæld gryn og vand i en stor skål, og kog igennem, ved max effekt, i cirka 10 minutter. Tilsæt mælken og kog igen, ved max effekt, i cirka 8 minutter. Tag grøden ud og rør igennem. Kog videre, ved lav effekt, til grøden er færdig (cirka 30 minutter).

Indsendt af
d.
23.11.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.