Æbletærte med kanel

Æbletærte med kanel og tilbehør af creme fraiche rørt med vanille og flormelis.

Til 5 personer

Tilbehør

Æbler skrælles, skæres i trekanter, og lægges i lag i et stort fad.
Sukker, blødt smør, vaniljesukker og kanel røres hvidt. Mel tilsættes efterhånden, og dejen må godt være lidt tyk. Æggene vendes forsigtig ned i dejen med en dejskraber, til dejen er sammenhængende. Dejen smøres ud over æblerne i fadet, og bages ved 190 grader i cirka 30- 40 minutter. Man kan selv variere smagen i tærten, ved at tilsætte mere eller mindre kanel, vanilje og sukker. Ved at tilsætte meget sukker vil kagen få en krystalagtig smag. Man kan servere en økologisk cremefraiche, rørt med vanilje og flormelis til.

Indsendt af
d.
11.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.