Farseret fasan - Opskrift på farseret fasan

En dejlig opskrift på fuglevildt i form af fasan med en god sauce til.

Til 4 personer

Sauce

Del fasanerne i lår og bryst. Pil kødet af lårene og hak det groft med lever, enebær, salt, peber, bacon og valnødder. Læg farsen på de udbenede bryststykker og kog evt. fond på skroget. Pak bryststykkerne med fars i fedtnet, og steg dem ved kraftig varme i smørret i cirka 5 minutter på hver side. Hæld portvin ved og lad det småsimre i 25 minutter til farsen er gennemstegt.
Tag kødet op og jævn saucen med fløde, og evt. majsstivelse, og smag til, med gelé eller syltede tyttebær, salt og peber.
Server med ristede skorzonerrødder og sauterede rosenkålsblade. I stedet for fedtet kan man spare noget af baconen i farsen, og bruge det til at omvikle brystet med.

Indsendt af
d.
11.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.