Flamberet frugt

Til 4 personer

Tag 4 bananer eller flere, (cirka 1 banan per person), flæk dem på langs, så de halveres. Tag nogle ananasringe (cirka 1½ ring per 1 hel banan). Bananerne og ananasen puttes kort tid på en varm pande (husk begge sider). Hæld rom på panden og sæt ild til. Ryst gerne panden lidt imens, så flammerne fordeles ordentligt. Herefter anrettes frugten på desserttallerken, med kugler af is, og det anbefales at bruge vanilleis, da isen helst ikke skal overskygge smagen af det flamberede. Til sidst rives lidt chokolade over desserten, og så er den klar til servering.
Dette er en hurtig og let dessert, og dejlig frisk, og heller ikke så kalorierig.

Indsendt af
d.
11.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.