Kold Hønsesalat

En kogt kold høne (pillet naturligvis), 1 dåse ananas, creme fraiche og lidt andet godt bruges til denne skønne hønsesalat.

Til 6 personer

pynt

tilbehør

  • flute (eller butterdejsskaller)

Hønen koges, og kødet pilles i mindre stykker, og afkøles.
Dressingen laves af creme fraiche, der smages til med en hel dåse ananas, plus lidt saft, (pas på den ikke bliver for tynd), salt og mayonnaise. Derefter vendes hønsekødet i dressingen, og retten er nu klar. Kan serveres i portionsglas, i butterdejsskaller, eller flot arrangeret på et fad.

Bemærk:
Denne opskrift kan laves på samme måde med kyllingekød, eller kogt fisk.

Indsendt af
d.
13.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.