Kreta kylling

Ingredienser

Fedtfattig

Rens kyllingen og del den i 4 stykker. Svits løg i en gryde, tilsæt hvidløg, tomatkoncentrat, flåede tomater, kanelstænger, bouillon og cirka 1½ deciliter vand og lad det simre i cirka 5 minutter ved svag varme. Hæld "saucen" op i et ildfast fad. Brun kyllingestykkerne og læg dem oven på sauceblandingen. Tilsæt en lille klat smør oven på kyllingestykkerne sammen med lidt salt. Retten sættes i kold ovn ved 175 grader i cirka 50-55 minutter. Smag evt. til med mere bouillon eller en anelse sukker. Serveres med pastaskruer eller ris.

Indsendt af
d.
22.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.