Gulerodssauce m. Hvidløg

Til 4 personer

Kom en lille smule margarine i en gryde og brun det.
Kom derefter bacon i, og brun det! Sørg for at vandet er fordampet.
Så tilsættes fint hakket løg, hakkede tomater, revne guleroder, knust hvidløg, tomatpuré og krydderier.

Hvis blandingen er meget tør tilsæt da lidt
vand til det hele er dækket. Lad det stå og småsimre i en lille times tid.

Når retten har kogt skal det hele sigtes fra, så det kun er sovsen der er tilbage, kom sovsen op i gryden igen, tilsæt mælken, lad det koge op.

Hvis saucen er for tynd jævn det da med lidt Maizena!
Bon appétit

Indsendt af
d.
27.01.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.