Amerikansk lagkage - Opskrift på amerikansk lagkage

Ingredienser

marengsmasse

Fyld

Rør smør og sukker, let og cremet. Rør æggeblommer i, en ad gangen. Bland mel med bagepulver, og rør det i, sammen med mælken.

Kom dejen i 2 smurte forme (24 cm i diameter) og dæk med marengsmasse. Pisk hviderne helt stive, pisk sukker og eddike i. Fordel marengsen over, og sæt formene i ovnens midte, i en forvarmet ovn ved 150 grader i 60 min. Lad bundene afkøle i formen og tag dem derefter ud. Den ene bund lægges med marengsen nedad på et lagkagefad.

Abrikosmarmeladen fordeles over, og dækkes med flødeskum. Hvorefter den anden bund lægges på, med marengsen øverst.

Indsendt af
d.
24.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.