Hyldeblomstkage

Til 6 personer

Creme

Pynt

Del marcipanen i mindre stykker, og miks dem ensartet, i en foodprocessor. Tilsæt æggehviderne, en ad gangen, og lad maskinen køre, til dejen er ensartet. Tegn 3 cirkler, cirka 24 cm. i diameter, på 3 stykker bagepapir. Smør dejen ud i cirklerne. Bag bundene en ad gangen, på midterste rille i en forvarmet ovn, i 10-12 minutter, ved 175 grader. Tag bundene af bagepapiret, og køl dem af på en rist.
Pisk æggeblommer, hyldeblomstsaft, fløde, sukker, majsstivelse og citronskal sammen i en gryde, og varm det op under piskning, til cremen bliver tyk. Tag gryden af varmepladen.
Skær smørret i mindre stykker og pisk det i cremen. Lad cremen blive kold. Læg bundene sammen med cremen og kom lidt creme på den øverste af bundene. Pynt med bær, der har trukket med lidt sukker.

Indsendt af
d.
24.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.