Sarah Bernhardt kager

Makroner

fyld

Makroner:
Ryst mandlerne fri for støv i et viskestykke og mal dem gennem mandelkværn eller persillehakker. Bland med sukker og hjortetaksalt. Pisk æggehviderne halvstive og rør dem i. Kom massen i en gryde og rist den under omrøring uden at den tager farve. Sættes med 2 teskeer i små kager på plade med bagepapir, kagerne skal være cirka 4 cm i diameter. Bages på næstøverste rille ved 175 grader i cirka 15 minutter. Afkøles på rist og opbevares i kagedåse.

Fyld:
Hæld fløden i en gryde, tilsæt chokoladen, skåret i mindre stykker, samt Nescafé og lad det småkoge under omrøring i cirka 5 minutter. Tag gryden fra varmen. Lad blandingen afkøle og stil den koldt i cirka 3-4 timer eller til næste dag. Pisk blandingen til en fast masse og smør den i små toppe på makronernes bund. Stilles koldt nogle timer.

Chokoladen smeltes over vandbad og pensles på makronerne eller smøres på med en kniv. Lad kagerne stå til chokoladen er stivnet. Kan opbevares i fryseren.

Indsendt af
d.
24.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.