Kylling i hvidvin

Ingredienser

Skær baconen i strimler. Pil løgene og lad dem være hele. Opvarm olien i en dyb stegepande, og svits bacon og løg ved høj varme i 5 min. Rør ofte rundt. Tag bacon og løg op af panden.

Læg kyllingestykkerne på panden, og brun dem i 8 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Krydr med salt og peber. Kom løg og bacon tilbage på panden. Drys muskatnød over. Tilsæt hvidvin. Kog op, og lad koge i 2 minutter. Skru ned for varmen, og lad småkoge i 20 minutter under låg. Rør rundt en gang imellem. Skyl persillen, og klip eller hak den fint. Rør forsigtigt cremefraiche i. Lad det hele småkoge i 5 minutter ved svag varme. Anret på varme tallerkner, og drys persille over. Serveres med lunt brød og ris til.

Tip: Vælg skalotteløg eller små almindelige løg, som føles faste og fine, og hvor der ikke er små grønne skud på.
Tilsæt hele champignoner, hvis det ønskes. Du kan anvende hakkede løg i stedet for skalotteløg. For at mindske fedtindholdet i retten, kan du tage skindet af kyllingen før tilberedningen. Du kan også anvende mager bacon.

Indsendt af
d.
27.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.