Laks i kokoscreme

Til 4 personer

Pynt

Fedtfattig

Kom 2 deciliter kokosmælk i en skål, og tilsæt rød chilipasta, fiskesovs, melis og æg. Pisk det hele grundigt sammen, gerne i 5 minutter eller mere. Pluk basilikumbladene groft, kom dem i kokosmælken. Laksekødet skæres i mindre stykker.

Tag savoykålblade, og del dem i stykker, der passer til portionsforme. Fyld savoykålen i formene, og fordel laksestykkerne deri. Hæld kokosmassen ud over, så det dækker fiskekødet.
Den sidste del kokosmælk piskes sammen med hvedemel og pyntes på toppen med lidt fintskåret chili.

Stilles i vandbad i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Stik en nål i laksen og mærk med læberne om den er varm. Kan serveres med frisk salat eller flutes.

Indsendt af
d.
27.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.