Tunmousse - Opskrift på tunmousse

En opskrift på tunmousse med blandt andet creme fraiche og husblas.

Til 4 personer

Sauce

Husblasen sættes i vand. Tunen hældes med væde i en skål og moses, evt. med håndblender. Creme fraiche blandes i, og derefter blandes fløden i. Til sidst smages til med salt, peber og citron.
Husblasen smeltes og hældes i blandingen, mens der røres godt rundt. Lad nu det hele stå i cirka 5 minutter, til det får den rette konsistens. Derefter hældes blandingen i en passende form. Til sidst sættes blandingen på køl, til den får en geleagtig konsistens, cirka en dags tid, eller natten over.

Saucen:
Creme fraiche hældes i en skål efter behov.
Fløde blandes i, til det hele får den smag, man ønsker. Krydr med salt, peber, citron og dildspidser, og evt. lidt karry.

Indsendt af
d.
13.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.