Shanghai ruller

Rispapir fås som dybfrost hos asiatiske købmænd og grønthandlere.

Til 6 personer

Tø rispapiret op under et fugtigt klæde, indtil et stykke kan trækkes fri uden at gå i stykker. Bland ingredienserne sammen i en stor skål. Krydr med peber. Læg, omkring 2 spiseskefulde blandet ingrediens til fyldet, i en lille aflang bunke på cirka 10 centimeter på tværs i den nederste del af hvert stykke rispapir. Rul papiret stramt om fyldet nedefra og op til midten. Her foldes siderne ind, og de rulles med resten af vejen. Sørg for, at forårsrullerne rulles stramt og ensartet.

Varm olien. Steg et par stykker ad gangen. Tag forårsrullerne op, lad dem dryppe af og læg dem på et par stykker køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt. Serveres straks med sød chili sauce.

Indsendt af
d.
17.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.