Rejerand

Til 4 personer

Kom rejerne i en skål, tilsæt hakket dild. Hæld fløden over, og lad det stå i køleskabet i et par timer. Læg husblas i blød i koldt vand, pres vandet fra, og smelt det i lidt varmt vand.

Hæld fløden fra rejerne ned i en skål, og pisk husblasen i fløden. Smag til med salt og peber, og læg rejerne i igen. Hæld blandingen i en afkølet randform, og lad den stå i køleskabet i cirka 6 timer.

Vend rejeranden ud på et fad, og garnér med agurk i skiver, salatblade og kaviar. Drys med dild, og servér.

Serveringsforslag: Ristet brød eller baguette.

Indsendt af
d.
18.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.