Kalkunfrikadeller med pasta og tomatsovs

Det magre kalkunkød er godt til fedtfattige frikadeller og med persillen får de et let, grønt udtryk. Skønt suppleres de af den velfungerende duo af pasta og tomatsovs, lækkert lavet på friske tomater.

Ingredienser

Sovs

Fedtfattig

Riv løget og hak persillen. Rør kalkunkød, løg, persille, salt, peber og karry sammen til en jævn fars. Lav den til frikadeller og steg dem i lidt olie på en pande.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hak løget og tomaterne. Skær peberfrugten i tern og broccolien i små buketter. Svits løg, tomater og peberfrugt på en pande uden fedtstof. Drys med paprika og hæld vandet i lidt efter lidt. Kom derpå broccolien på panden og lad sovsen koge i 5-6 min., så broccolien er næsten kogt igennem.

Kom salt, peber og tomatpuré i. Bland majsstivelse med fløde og rør jævningen i sovsen.

Server kalkunfrikadellerne med pasta og tomatsovs.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.