Forårsruller i ovnen

Opskrift på dej og lækkert fyld til forårsruller. De steges i ovnen ved 180 grader.

Ingredienser

Fedtfattig

Dejen:
Melet sigtes og blandes lidt efter lidt i vandet, indtil dejen har en glat konsistens.
Panden skal være varm.
Fugt panden med et stykke køkkenrulle dyppet i olie.
Kom lidt af dejen på panden og glat ud med en pensel indtil pandekagens diameter er 18-20 cm.
Når kanten af pandekagen er tør og brun tages den af.
Pandekagerne lægges enkeltvis.

Fyld:
Soya, vin og kartoffelmel blandes i kødet.
Blandingen skal derefter stå og trække.
Spaghettien brækkes i ca. 2 cm. lange stykker, som derefter skoldes.
Purløgene skæres i ca. 2 cm. lange stykker.
Bambusskuddene skæres i tændstiktynde stykker.
Spaghetti, purløg og bambusskud blandes i farsen sammen med saltet.
1/12 af farsen pakkes i hver sin pandekage.
Enderne lukkes med meljævning/pisket æggehvide.
Steges med sammenføjningen nederst ved 180 grader.
Steges lysebrune.

Indsendt af
d.
03.02.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.