Hindbærdessert

En nem lille og skøn dessert med græsk yoghurt, sukker og frosne hindbær.

Til 4 personer

Hæld de frosne hindbær i en gryde, og tilsæt cirka en deciliter vand.
Tænd for varmen og lad bærrene koge meget stille i cirka 10 minutter.
Rør 2 spiseskefulde kartoffelmel ud i koldt vand, så lidt som muligt, og når melet er opløst, hældes det forsigtigt, under omrøring, ned i hindbærrene. Det må endelig ikke koge, så tag gryden af kogepladen, så snart blandingen er klar. Kom dernæst sukkeret og vaniljesukkeret i, og rør godt, men blidt. Hæld denne tynde grød i en skål, og drys et tyndt lag sukker over, så det ikke danner hinde.
Kom cirka 2 spiseskefulde græsk yoghurt i et højt dessertglas, og et par gode skefulde hindbærgrød ovenpå. Sundt og lækkert.

Indsendt af
d.
21.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.