Mørbradgryde – Opskrift på mørbradgryde
Mørbradskiver krydres, brunes og tilsættes baconskiver. Dernæst steges grøntsager og det steger under låg i ca. 10 minutter.
Til 2 personer
- mørbrad (skåret i halv cm skrå skiver på tværs)
- 1 pk bacon (skåret i mindre stykker)
- 1 grøn peberfrugt (skåret i smalle strimler)
- 125 g champignoner (skåret i skiver)
- 1 ds tomater
- 2 1/2 dl piskefløde
- 20 olivener (fyldt med rød peberfrugt, skåret i halve)
- paprika
- peber
Mørbradskiverne blandes med paprika og frisk sort peber.
Brun dem i smør og tilsæt baconskiver til sidst.
Grøn peber, champignon, tomater, oliven og piskefløde tilsættes og steger under låg i cirka 10 minutter. Spises med franske kartofler og flutes, retten smager bedst dagen efter.
Se også denne mørbradgryde-opskrift.
- Indsendt af
- d.
- 23.01.07.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Kødretter ›
- Mørbrad