Chapatier

Til 4 personer

  • 3 dl vand (kogende)
  • salt
  • mel til dejen er blød
  • olie (til halvfyldt gryde)

Vand og salt puttes i en gryde. Når vandet er lunkent drysses melet i, lidt efter lidt, og æltes derefter. Små stykker dej æltes runde, og trykkes ud som tynde pandekager. Olien sættes over på højeste blus. Når man stikker en tandstik i olien, skal det boble med det samme omkring den.

Der puttes ét brød i ad gangen. Pas på, da olien er over hundrede grader varm. Det hele går ret hurtigt, så man kan ikke forlade arbejdet, når man først er gået i gang. Chapatierne er færdige, når de lægger sig i overfladen, og er gyldne.

Indsendt af
d.
23.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.