Sojamarineret kyllingebryst

Kyllingen skal dækkes helt med olie under stegning (brug evt. friture).

Til 4 personer

Bland soja, olie og appelsinsaft. Læg kyllingen i marinaden, og dæk med husholdningsfilm. Stil kyllingen på køl i 10-12 timer, vend den evt. et par gange undervejs. Tag kyllingen op af marinaden, og dup den tør. Del hvert kyllingebryst i 3 stykker, og vikl bacon om hvert stykke. Steg kyllingestykkerne i hed olie, til de er lysebrune. Derefter lægges de på fedtopsugende papir, og dernæst i et ildfast fad. Steg lige inden servering i ovn, i cirka 5-6 minutter ved 180 grader(varmluft), eller 200 grader i almindelig ovn. Brug ikke salt, da sojaen er saltet.

Denne ret er god til buffet, snackkurv, brunch, eller som middagsret med "alverdens" tilbehør.

Indsendt af
d.
28.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.