Slesvigske frikadeller

Opskrift på gammeldags frikadeller.

Til 4 personer

Bland farsen sammen til den føles fast (som en dej), tilføj vand og rasp efter behov. Form til frikadeller. Steg frikadellerne på begge sider, cirka 10 minutter ved mellem varme. Kog kartoflerne, som du plejer.

Til sovsen kan du bruge fedtstoffet fra frikadellerne, for at give smag. Alternativt, så smelt 50-75 gram margarine eller smør i en gryde og tilsæt 1-2 spiseskefulde mel og rør rundt (husk at røre hele tiden for at undgå klumper).

Tilsæt mælk til sovsen, til den får den tykkelse, du ønsker. Lad den komme op og koge i kort tid, og tilsæt derefter kulør.

Indsendt af
d.
28.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.