Nem kyllingeret

Til 4 personer

Brug gerne kropande med glaslåg. Smelt fedtstoffet på panden (olie eller stegemargarine). Drys godt med karry, salt og peber. Hak løg, og svits på panden. Hæld lidt vand over, og lad simre til vandet næsten er fordampet. Hæld en pæn skvat chilisauce og engelsk sauce på panden. Skær kødet i pæne stykker, og steg dem, til de er stegt på alle sider. Hæld en dåse bagte bønner på panden, og lad det hele simre i 5 minutter. Hæld 1/4 liter madlavningsfløde over, og lad simre i yderligere 5 minutter. Jævn evt. saucen med maizena jævner.

Tilbehør:
4 deciliter basmatiris koges, med cirka 6 deciliter vand, salt og evt. lidt muskatnød. Koges i 10 - 12 minutter. Lad risene stå i cirka 8 til 10 minutter på eftervarmen.

Indsendt af
d.
28.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.