Hvidkålfyldt skinkevest

Til 4 personer

Fedtfattig

Tø hvidkålen op, tilsæt hytteosten og salt, og bland det hele godt.
Læg de 8 skiver skinke fladt ud, og læg 1/8 af hvidkålsmassen i den ene ende af hver skive skinke, hvorefter de rulles og lægges i et ildfast fad. Tilsæt en smule koldt vand, så skinkerullerne ikke brænder på. Olie og barbecuekrydderi blandes, og skinkerullerne pensles med olieblandingen.

Serveringsforslag: Skinkeruller med stegte kartofler og gulerødder, samt groft rugbrød. Eller skinkeruller med grøn salat og flutes.

Vegetarret: Anvend friske pastaplader i stedet for skinke og server som ovenfor.

Indsendt af
d.
30.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.