Biksemad - Opskrift på biksemad

Med rester fra eksempel en oksesteg, grøntsager og kartofler kan du lave en god gang biksemad.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær kødet i tern. Gulerødderne skylles, skrælles og skæres i skiver. Løget skæres i halve skiver. Kartoflerne skæres i grove tern, og hvidkålen snittes groft. Svits løgene på en pande, i lidt fedtstof, til de er klare, sammen med karry og paprika. Tilsæt gulerødder og hvidkål. Lad det stå og simre i cirka 20 minutter.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad det hele stå på svag varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

Servér retten med: Groft rugbrød, rødbeder og evt. engelsk sovs.

Indsendt af
d.
30.01.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.