Calzone

Calzone er den klassiske indbagte pizza med skinke og tomatsauce. Fyldet kan erstattes med andre íngredienser hvis man har lyst til dette.

Til 4 personer

Dej

Tomatsauce

Fyld

Dej: Rør gæren ud i lunkent vand, tilsæt salt, olie og mel (gem lidt af melet). Slå dejen godt sammen, dæk skålen med et viskestykke, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 40 minutter.

Tomatsauce: Smelt smørret i en gryde, og kom alle ingredienserne i. Kog saucen ved jævn varme, uden låg, i cirka 20 minutter.

Rul dejen ud, kom sauce og fyld på halvdelen af dejen, læg den anden halvdel over, og luk det godt sammen. Bag ved 200 grader i cirka 25 minutter.

Tips:
Fyldet kan erstattes af 175 gram pølser i skiver, 1 deciliter hakket grøn peberfrugt, og 200 gram mozzarella.

Indsendt af
d.
03.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.