Rejesuppe

Til 6 personer

Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger. Tilsæt olie, og steg rejeskallerne, under omrøring, indtil de skifter farve til lyserød - ca. 1 min. Tilsæt hønsebouillon, citrongræs og bring suppe n i kog. Læg låg på, skru ned for varmen og småkog i 5 min. Sluk for blusset og lad suppen stå i 15 min. Si suppen og smid skallerne og citrongræs væk. Kom suppen tilbage i wokken og bring den i kog. Tilsæt limesaft, sambal oelek, fiskesauce og rejerne. Kog ca. 1 minut.
Serveres med en skive lime og lidt korianderblade i hver portion.

Indsendt af
d.
03.02.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.