Jægergryde - Opskrift på jægergryde

God og gedigen jægergryde med både svinemørbrad, pølser og grøntsager i vidunderlig paprikasovs.

  • Simrende jægergryde.
  • Solid dansk mad med masser af smag.
  • Her serveret med kartoffelmos.

Til 4 personer

Afpuds svinemørbraden (fjern fedt og sener) og skær den i tern.

Bland mel, salt og peber i en frysepose. Kom mørbradternene i og luk posen. Ryst godt til melet hænger fast på mørbraden.

Smelt smørret i en gryde, kom derefter posens indhold i, og steg let. Tilsæt paprika.

Hak løgene fint og kom dem i gryden. Skær pølserne i mundrette stykker (ikke nødvendigt hvis du bruger cocktailpølser), og kom dem i gryden.

Skær peberfrugt i grove tern og champignon i skiver. Kom dem i gryden.

Tilsæt fløde og tomatpure. Lad jægergryden simre lidt (15-30 minutter) og koge ind til den har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber. Server f.eks. med kartoffelmos, ris og/eller flütes.

Indsendt af
d.
07.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.