Kylling med livrem

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster uden ben
  • 1/2 glas hvidløg i chilimarinade
  • Cirka 1/2 glas soltørrede tomater. Soltørrede tomater i pose kan også bruges, da en halv pose og en del olie fra hvidløgene
  • 1 pk bacon
  • Server salat og ris til, sammen med dip, eksempelvis cremefraiche med mango chutney, eller kokos og lime, eller hvidløg

Blend hvidløg og tomater til en puré. Læg et snit midt på kyllingen og fyld den så meget du kan. Sno bacon rundt om kyllingen så fyldet er helt lukket inde. Tilberedes i ovnen i 35 - 40 minutter på varmluft ved 175 grader eller 200 grader. Pas på, at kødet ikke bliver for tørt.

Indsendt af
d.
07.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.